Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat wordt met overgave gedaan. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat monteren in jouw deelgemeente. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je graag!

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Bavikhove

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Bavikhove, gaat die jaren mee. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft. hangmeubel living

Voor elke ruimte van je huis in Bavikhove bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Bavikhoofse woonst. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Bavikhove geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwalitatief en persoonlijk.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Bavikhoofse woonst extra in de verf zet. maatkast wit vrouw

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Bavikhove

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Bavikhove ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende afwerking? Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Helemaal uniek dus!

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Bavikhove. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!