Al 27 jaar lang ontwerpt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Jij vraagt, wij maken én komen de kast plaatsen in jouw deelgemeente. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan ontwerpt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Bassevelde ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast helemaal samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. De opties zijn werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast plaatsen in Bassevelde

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. DM-Line bouwt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Bassevelde, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft.

Voor elke ruimte van jouw huis een verfrissende oplossing

DM-Line maatkasten? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Bassevelde. Het resultaat is steeds kwalitatief, uniek en persoonlijk.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Bassevelde. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!