Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Bachte-Maria-Leerne. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Bachte-Maria-Leerne

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woonst in Bachte-Maria-Leerne ten volle gerespecteerd. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek. inbouwkast slaapkamer

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Bachte-Maria-Leerne

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Bachte-Maria-Leerne, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Met de tijdloze uitvoering van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Wij maken maatkasten die het karakter van je woonst extra in de verf zetten. inbouwkast trap

Voor elke ruimte van je woonst in Bachte-Maria-Leerne bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woning staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Bachte-Maria-Leerne geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Bachte-Maria-Leerne. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot snel!