Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we zelf de kast monteren in jouw deelgemeente. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Unieke kasten met een sprekend karakter.

DM-Line ontwerpt maatwerk dat uniek is. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woning in Bachte-Maria-Leerne ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast helemaal samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende afwerking? De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Altijd 100% uniek dus!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Wij maken maatkasten die het karakter van je huis extra in de verf zetten.

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw huis

Een maatkast uit ons gamma? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Bachte-Maria-Leerne geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Een kwalitatieve maatkast plaatsen in Bachte-Maria-Leerne: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Bachte-Maria-Leerne, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Bachte-Maria-Leerne. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!