Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat monteren in jouw gemeente. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woning in Baarle-Hertog

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Baarle-Hertogse woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Baarle-Hertog installeren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk. maatkast wit man

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je geld én ruimte. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Baarle-Hertogse huis extra in de verf wordt gezet.

Een kwalitatieve maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Baarle-Hertog, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Onze tijdloze finish zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft. inbouwkast trap

Een unieke kast op maat van je woonst in Baarle-Hertog

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Baarle-Hertog ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis in Baarle-Hertog. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Baarle-Hertog?

Iedere kast van DM-Line wordt op maat gemaakt. Daardoor kunnen we niet zomaar één prijs plakken op de totaalkost. Hoeveel je uiteindelijk moet betalen hangt af van het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Uiteraard kunnen we hiervoor wel een vrijblijvende offerte opmaken. Die vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Ligt de prijs van een kast op maat voor mijn woning in Baarle-Hertog veel hoger dan een standaard kast?

Een maatkast van DM-Line hoeft niet duurder te zijn dan een standaard kast. Aangezien je zelf meedenkt over de indeling en afwerking, heb je ook het prijskaartje mee in de hand. Voor een vrijblijvende offerteaanvraag helpen onze adviseurs je graag verder.

Ik heb een maatkast bij DM-Line besteld. Moet ik die zelf monteren in Baarle-Hertog?

Jazeker! Wanneer je bij ons een offerteaanvraag doet, vragen we je de afmetingen van de ruimte waarin de kast moet komen door te geven. Op basis daarvan kunnen we een prijsofferte opstellen. Kies je ervoor om de kast effectief te laten maken, dan sturen we een vakman naar Baarle-Hertog. Hij of zij zorgt voor een professionele opmeting.

Hoe deel ik de kast voor mijn woning in Baarle-Hertog het beste in?

Voor de indeling van de kasten overlopen onze interieuradviseurs samen met jou wat je wenst op te bergen. Samen creëren we op die manier jouw ideale kastindeling. Wanneer je een afspraak hebt in één van onze showrooms, kan je die indeling onmiddellijk in 3D bekijken.