Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Astene installeren. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Unieke kasten op maat van je woonst in Astene

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Astene ten volle. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. De opties zijn werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus! hangmeubel living

Voor elke ruimte van je woning in Astene bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Astense huis staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met bizarre vormen? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Astene. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een hoogwaardige maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Astene, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish. inbouwkast trap

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Astense woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Astene. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot gauw!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Hoeveel betaal ik voor een maatkast op maat van mijn woning in Astene?

Bij DM-Line worden alle kasten op maat gemaakt. Daarom kunnen we geen vaste prijs op de totaalkost plakken. Wat je uiteindelijk betaalt, is afhankelijk van verschillende factoren: het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Omdat je niet voor een complete verrassing zou komen te staan, maken we wel graag een vrijblijvende offerte voor je op. Je kan ze online aanvragen of in een van onze showrooms.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Astene online bestellen?

Een op maat gemaakte kast voor je woning in Astene hoeft niet noodzakelijk veel duurder te zijn dan een standaard kast. Het grote voordeel van een kast op maat is dat je de indeling en afwerking volledig naar eigen wens samenstelt. De prijs varieert naargelang die keuzes. Onze interieuradviseurs geven je graag vrijblijvend een offerte afgestemd op jouw beschikbare budget.

Wordt mijn woning in Astene opgemeten vooraleer de kast gemaakt wordt?

Wanneer je online of in één van onze showrooms een offerte aanvraagt, bezorg je ons idealiter een situatieschets met afmetingen en/of foto van de kamer waarin je kast komt te staan. Op die manier kunnen we jou een vrijblijvend prijsvoorstel geven. Als je de bestelling dan definitief maakt, komen onze vakmannen langs bij jou in Astene voor een professionele opmeting.

Welke materialen worden gebruikt voor het maken van mijn maatkast in Astene?

Voor de indeling van de kasten overlopen onze interieuradviseurs samen met jou wat je wenst op te bergen. Samen creëren we op die manier jouw ideale kastindeling. Wanneer je een afspraak hebt in één van onze showrooms, kan je die indeling onmiddellijk in 3D bekijken.