Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat wordt met overgave gedaan. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze in Assebroek installeren. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Assebroekse woonst extra in de verf zetten. inbouwkast slaapkamer

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woonst in Assebroek

Een kast op maat van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Assebroekse woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Komt de kast te staan in een ruimte met unieke vorm? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Assebroek geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Assebroek

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Assebroek, gaat die jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking. inbouwkast trap

Een unieke kast op maat van je woonst in Assebroek

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. De afmetingen van jouw woning in Assebroek worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot finish. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende finish? Wij bieden je heel wat opties aan. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je huis in Assebroek. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot snel!