DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze in Asper installeren. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Asperse woonst extra in de verf zetten. inbouwkast slaapkamer

Een unieke kast op maat van je woonst in Asper

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Asper ten volle. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Asper

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Asper, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze uitvoering, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol. maatkast wit vrouw

Voor elke ruimte van je woonst in Asper bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Asperse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met bizarre vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Asper geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Asper. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot snel!