Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze in Anzegem plaatsen. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je maar al te graag!

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Anzegem

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Onze monteurs komen de kast op maat monteren in je woning te Anzegem. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze finish. inbouwkast slaapkamer

Voor elke ruimte van je woning in Anzegem bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Anzegemse woning. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Komt de kast te staan in een ruimte met bizarre vorm? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Anzegem geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Een unieke kast op maat van je woonst in Anzegem

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Anzegem ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot finish. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De opties zijn werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Helemaal uniek dus! maatkast zwart

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Anzegemse woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Anzegem. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!