Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je kast op maat én komen ze in Adinkerke installeren. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je huis in Adinkerke

Een kast op maat van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Adinkerkse woonst. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Adinkerke installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek. hangmeubel living

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te plaatsen in Adinkerke: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwalitatief. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Adinkerke, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Benut elke ruimte van je woonst optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Adinkerkse woonst extra in de verf zetten. maatkast wit vrouw

Een unieke kast op maat van je woonst in Adinkerke

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Adinkerke ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Adinkerke. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!