Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Aartrijke. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woning in Aartrijke

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Aartrijkse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Aartrijke monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk. hangmeubel living

Unieke kasten op maat van je woonst in Aartrijke

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. De afmetingen van jouw woonst in Aartrijke worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te installeren in Aartrijke: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Onze installateurs komen de kast op maat plaatsen in je woonst te Aartrijke. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking. maatkast zwart

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Aartrijkse huis wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Aartrijke. Die zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot binnenkort!