DM-Line bouwt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line bouwt de kast waar jij van droomt en komt ze installeren in Aarschot. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je graag!

Voor elke ruimte van jouw Aarschotse woning een creatieve oplossing

De maatkasten van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Aarschotse huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Aarschot geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te laten plaatsen in Aarschot: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Na de plaatsing van de kast te Aarschot, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Onze tijdloze finish zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Unieke kasten met karakter

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Aarschot ten volle respecteren. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Ga voor een strak design met spiegelende finish of kies een landelijke look met hout. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je Aarschotse woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Aarschot. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!