Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze monteren in Aarschot. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te laten installeren in Aarschot: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Aarschot, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking.

inbouwkast slaapkamer

Een unieke kast met een sprekend karakter

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Aarschot ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Ga voor een strak design met spiegelende finish of kies een landelijke look met hout. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Dat bouwt ze 100% uniek!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Aarschotse huis extra in de verf wordt gezet.

maatkast zwart

Voor elke ruimte van jouw Aarschotse woonst een creatieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Aarschotse woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Aarschot. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Aarschot

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Aarschot?

Omdat DM-Line de kasten voor je huis in Aarschot op maat maakt, kunnen we moeilijk één vaste prijs plakken op de totaalkost. Het prijskaartje hangt af van verschillende factoren: de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. Om niet voor verrassingen te komen staan, maken we graag een kostenraming voor je op. Een offerteaanvraag doe je online of in een van onze showrooms.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Aarschot online bestellen?

Helaas is het niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw Aarschotse woning komt te staan volledig naar wens te kunnen maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden. Op die manier gaan we misverstanden uit de weg en krijg jij de kast van je dromen.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Aarschot?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Aarschot monteren.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Aarschot. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!