Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Zolder? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in Zolder staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.
Hoe kan ik het best mijn dressing in Zolder inrichten?

Een dressing is het liefst functioneel. Voorzie daarom genoeg ruimte, zowel voor alle kledingstukken als voor jezelf om rond te bewegen. Laat verder geen enkel plekje verloren gaan in de dressing. T-shirt hebben al genoeg aan een kast van 40 cm in plaats van 60. Op die manier blijft er plaats over voor andere kledij. Hulp nodig van professionals? Bij DM-Line staan we voor je klaar. Je vindt ons in een van onze showrooms.

dressingkast eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Zolder

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze specialisten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Zolder.

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Zolder, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je geheel overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

open dressing schuin dak

Dressings op maat in Zolder

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets origineels te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Zolder. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Zolder te verwezenlijken.

Veelgestelde vragen over onze dressings

Wat is de kostprijs van een dressing op maat in Zolder?

Het maatwerk van DM-Line maakt elk project uniek. Daarom hangt het prijskaartje van je DM-Line dressing in Zolder af van verschillende factoren: de materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Maak gerust een afspraak online of kom eens langs in één van onze Samen werken we aan jouw droomdressing in Zolder

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Zolder er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Zolder nadat je droomdressing is afgewerkt. En daarna is het aan jou: vullen maar!