Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die geheel past bij je woning in Zelem? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken met passie dressings op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Zelem

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Zelem er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Zelem. En dan is het jouw beurt: vullen maar! dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in Zelem

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Zelem wordt benut.

Een dressing op maat in Zelem

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets origineels te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Zelem. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? Het is geheel jouw keuze. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. dressing eiland koppel

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Zelem, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je geheel overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Zelem te verwezenlijken.