Droom je van een eigen, praktische dressing die helemaal past bij je woning in Wortegem-Petegem? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw Wortegem-Petegemse woning staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Wortegem-Petegem

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Wortegem-Petegem, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee. open dressing eiland wit

Een dressing op jouw maat in Wortegem-Petegem

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets unieks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Wortegem-Petegem. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt volledig bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw Wortegem-Petegemse dressing wordt benut. dressing eiland koppel

We werken samen aan jouw droomdressing in Wortegem-Petegem

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Wortegem-Petegem er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol suggesties zitten. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Wortegem-Petegem. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Wortegem-Petegem te realiseren.