Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook helemaal past bij je woning in Wortegem-Petegem? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Wortegem-Petegem staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Wortegem-Petegem lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

dressingkast eiland wit

Jouw dressing op maat in Wortegem-Petegem

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets uitzonderlijks maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Wortegem-Petegem. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze is volledig aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Wortegem-Petegem

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Wortegem-Petegem er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol ontwerpen zitten. Van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Wortegem-Petegem wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

dressingkast wit open deur

Tips voor een functionele dressing in Wortegem-Petegem

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Wortegem-Petegem wordt benut.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Wortegem-Petegem te verwezenlijken.