Droom je van een eigen, praktische dressing die helemaal past bij je woning in Wortegem-Petegem? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Wortegem-Petegem staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Wortegem-Petegem

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Wortegem-Petegem. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze volledig aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak. open dressing eiland wit

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Wortegem-Petegem er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Wortegem-Petegem nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in Wortegem-Petegem

Een dressingkast in je huis in Wortegem-Petegem moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee. dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Wortegem-Petegem

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Wortegem-Petegem te gebruiken.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Wortegem-Petegem te realiseren.