Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Willebroek? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Willebroek staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Samen naar een droomdressing

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Willebroek er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van suggesties hebben: van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwgezet geplaatst bij je thuis in Willebroek, als je droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar!

dressingkast eiland wit

Tips voor een praktische dressing in Willebroek

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Willebroek.

Een dressing op maat in Willebroek

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Willebroek. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

open dressing schuin dak

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Willebroek moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Willebroek te realiseren.