Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook helemaal past bij je woning in Wijnegem? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Dressings maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw Wijnegemse woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Wijnegem

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou daarom een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw Wijnegemse dressing. dressingkast eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Wijnegem

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Wijnegem er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan ervan op aan dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams zorgvuldig geplaatst bij je thuis in Wijnegem, wanneer je droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar!

Een dressing op maat in Wijnegem

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Wijnegem. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze helemaal aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressingkast wit open deur

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Wijnegem moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je geheel overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Wijnegem te verwezenlijken.