Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Westrozebeke? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in Westrozebeke staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Westrozebeke

Een dressingkast in je huis in Westrozebeke moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Je laat jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

dressingkast eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Westrozebeke

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in Westrozebeke er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol designs zitten. Van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Westrozebeke als jouw droomdressing klaar is. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Een dressing op maat in Westrozebeke

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil om die reden van elke kast iets origineels maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Westrozebeke. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze volledig aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

dressingkast wit open deur

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Westrozebeke.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Westrozebeke te verwezenlijken.