Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Westrozebeke? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Westrozebeke staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Westrozebeke

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Westrozebeke er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun suggesties, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Westrozebeke wanneer jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

dressingkast eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Westrozebeke

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou daarom rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Westrozebeke.

Een dressing op maat in Westrozebeke

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets origineels te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Westrozebeke. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

dressingkast wit open deur

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Westrozebeke, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw voorkeuren. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Westrozebeke te verwezenlijken.