Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing helemaal afgestemd op jouw woning in Wespelaar? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in Wespelaar staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Wespelaar

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets unieks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Wespelaar. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? De keuze is geheel aan jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak.

open dressing eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Wespelaar

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Wespelaar er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Wespelaar als jouw droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar!

Handige tips voor een functionele dressing

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Wespelaar wordt benut.

open dressing schuin dak

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Wespelaar moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze website een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Wespelaar te verwezenlijken.