Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Weert? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Weert

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Weert er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Weert nadat je droomdressing is afgewerkt. De laatste stap is voor jou: vullen maar! dressing bruin

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in Weert lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing op maat in Weert

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets origineels maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Weert. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt helemaal bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Weert

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze website een afspraak. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Weert te verwezenlijken.