Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Weerde? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Weerde

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Weerde. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? We laten jou hierover beslissen. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak. open dressing eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in Weerde lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Weerde er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experts klaar staan om je te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Weerde nadat je droomdressing is afgewerkt. Dan is het aan jou: vullen maar! dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Weerde

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Weerde te benutten.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Weerde te verwezenlijken.