Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die geheel past bij je woning in Wachtebeke? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in Wachtebeke staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Handige tips voor een functionele dressing

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou om die reden een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze experten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Wachtebeke. open dressing eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Wachtebeke moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Een dressing op jouw maat in Wachtebeke

Een dressing is best persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets origineels te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Wachtebeke. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? Die keuze laten we geheel aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. dressingkast wit open deur

We werken samen aan jouw droomdressing in Wachtebeke

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Wachtebeke er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Wachtebeke als jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze website een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Wachtebeke te verwezenlijken.