Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Vosselaar? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken met passie dressings op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw Vosselaarse woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Vosselaar

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Vosselaar, moet die mooi blijven én lang meegaan. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit. dressingkast eiland wit

Een dressing op jouw maat in Vosselaar

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Vosselaar. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of hou je liever ruimte over voor kleerhangers? Het is geheel jouw keuze. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak.

Tips voor een functionele dressing in Vosselaar

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw Vosselaarse dressing. dressingkast wit open deur

Samen werken we aan jouw droomdressing in Vosselaar

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Vosselaar er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Vosselaar. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Vosselaar te realiseren.