Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Vorst? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Vorst staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Vorst

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Vorst. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we volledig aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

dressing bruin

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Vorst, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

We werken samen aan jouw droomdressing in Vorst

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Vorst er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol ontwerpen zitten. Van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwkeurig geplaatst bij je thuis in Vorst, wanneer je droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Vorst

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Vorst wordt benut.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Vorst te realiseren.