Droom je van een eigen, praktische dressing die volledig past bij je woning in Vissenaken? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken al meer dan 25 jaar met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Vissenaken

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Vissenaken. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? We laten die keuze helemaal aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. open dressing eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Vissenaken

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Vissenaken er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Vissenaken wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Tips voor een praktische dressing in Vissenaken

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Denk om die reden aan de volgende adviezen. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing te benutten. open dressing schuin dak

Dressing met kwaliteit in Vissenaken

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Vissenaken, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Je laat jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Vissenaken te realiseren.