Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Veurne? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Veurne staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Veurne

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Veurne er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experten boordevol ontwerpen zitten, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Veurne nadat je droomdressing is afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar!

dressingkast eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in Veurne lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing op maat in Veurne

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets origineels te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Veurne. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven noodzakelijk? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

dressing eiland koppel

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Veurne te benutten.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Veurne te verwezenlijken.