Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Veurne? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Veurne staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Veurne

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Veurne.

dressing bruin

We werken samen aan jouw droomdressing in Veurne

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Veurne er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben: van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Veurne nadat je droomdressing is afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing op maat in Veurne

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Veurne. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? De keuze is volledig aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak.

dressingkast wit open deur

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in Veurne lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenkomen met jouw voorkeuren. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze site of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Veurne te realiseren.