Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Veurne? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken met passie dressings op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw Veurnse woning staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Veurne

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Veurne. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? Die keuze laten we geheel aan jou over. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. dressingkast eiland wit

Tips voor een praktische dressing in Veurne

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw Veurnse dressing.

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Veurne moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit. open dressing schuin dak

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Veurne er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van suggesties hebben. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Veurne, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Veurne te realiseren.