Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing volledig afgestemd op jouw woning in Velzeke-Ruddershove? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Velzeke-Ruddershove staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Velzeke-Ruddershove

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Velzeke-Ruddershove.

dressing bruin

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Velzeke-Ruddershove, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Velzeke-Ruddershove er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Velzeke-Ruddershove. Daarna is het aan jou: vullen maar!

open dressing schuin dak

Een dressing op jouw maat in Velzeke-Ruddershove

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets origineels te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Velzeke-Ruddershove. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? Het is helemaal jouw keuze. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Velzeke-Ruddershove te realiseren.