Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing helemaal afgestemd op jouw woning in Velzeke-Ruddershove? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Velzeke-Ruddershove

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Velzeke-Ruddershove. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze is helemaal aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak. dressing bruin

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Velzeke-Ruddershove, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Je laat jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

We werken samen aan jouw droomdressing in Velzeke-Ruddershove

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Velzeke-Ruddershove er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwkeurig geplaatst bij je thuis in Velzeke-Ruddershove, wanneer je droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Velzeke-Ruddershove

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Denk daarom aan een paar van de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Velzeke-Ruddershove wordt benut.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Velzeke-Ruddershove te verwezenlijken.