Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook helemaal past bij je woning in Velm? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Velm staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Velm

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Velm.

dressingkast eiland wit

Jouw dressing op maat in Velm

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets unieks te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Velm. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven noodzakelijk? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt volledig bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

We werken samen aan jouw droomdressing in Velm

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Velm er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Velm als jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

dressingkast wit open deur

Dressing met kwaliteit in Velm

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Velm, moet die mooi blijven én lang meegaan. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Velm te realiseren.