Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die volledig past bij je woning in Uikhoven? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in Uikhoven staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Uikhoven

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou om die reden een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast voldoende ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Uikhoven te gebruiken. dressingkast eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Uikhoven

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Uikhoven er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Uikhoven nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar!

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Uikhoven moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je geheel overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing. dressing eiland koppel

Een dressing op jouw maat in Uikhoven

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets unieks te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Uikhoven. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze is helemaal aan jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze site een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Uikhoven te verwezenlijken.