Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Turnhout? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw Turnhoutse woning staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Turnhout

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Turnhout er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Turnhout als jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! dressingkast eiland wit

Een dressing op jouw maat in Turnhout

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Turnhout. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? Het is volledig jouw keuze. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw Turnhoutse dressing. open dressing schuin dak

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor online een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Turnhout te verwezenlijken.