Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die geheel past bij je woning in Tongeren? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw Tongerse woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Tongeren

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in Tongeren er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experten boordevol designs zitten. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Tongeren nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar! open dressing eiland wit

Een dressing op maat in Tongeren

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets unieks maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Tongeren. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Tips voor een praktische dressing in Tongeren

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Denk om die reden aan de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Tongeren. open dressing schuin dak

Dressing met kwaliteit in Tongeren

Een dressingkast in je huis in Tongeren moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Je laat jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Tongeren te realiseren.