Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die volledig past bij je woning in Tielt-Winge? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Tielt-Winge staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Tielt-Winge

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Tielt-Winge er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan ervan op aan dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Tielt-Winge. En daarna is het aan jou: vullen maar!

open dressing eiland wit

Dressing met kwaliteit in Tielt-Winge

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Tielt-Winge, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je geheel overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende adviezen. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Tielt-Winge.

dressingkast wit open deur

Een dressing op jouw maat in Tielt-Winge

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Tielt-Winge. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? We laten jou hierover beslissen. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Tielt-Winge te verwezenlijken.