Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing helemaal afgestemd op jouw woning in Tielt Tielt-Winge? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Tielt Tielt-Winge staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Tielt Tielt-Winge

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets uitzonderlijks maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Tielt Tielt-Winge. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

open dressing eiland wit

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Tielt Tielt-Winge er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Tielt Tielt-Winge als jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in Tielt Tielt-Winge

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Tielt Tielt-Winge, moet die mooi blijven én lang meegaan. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat je dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

dressing eiland koppel

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Tielt Tielt-Winge wordt benut.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Tielt Tielt-Winge te realiseren.