Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Tervuren? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Tervuren staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Tervuren moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit. dressingkast eiland wit

Een dressing op jouw maat in Tervuren

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Tervuren. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? De keuze ligt geheel bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Tips voor een functionele dressing in Tervuren

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Denk om die reden aan de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze experten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Tervuren. dressingkast wit open deur

Samen werken we aan jouw droomdressing in Tervuren

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Tervuren er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Tervuren als jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Tervuren te verwezenlijken.