Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Sterrebeek? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in Sterrebeek staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressings op maat in Sterrebeek

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sterrebeek. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of hou je liever ruimte over voor kleerhangers? De keuze ligt geheel bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

dressingkast eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Sterrebeek

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Sterrebeek er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben: van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwgezet geplaatst bij je thuis in Sterrebeek, wanneer je droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in Sterrebeek

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Sterrebeek, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je geheel overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

dressingkast wit open deur

Tips voor een functionele dressing in Sterrebeek

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Sterrebeek te gebruiken.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Sterrebeek te realiseren.