Droom je van een eigen, praktische dressing die volledig past bij je woning in Sterrebeek? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Het is onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Sterrebeek

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Sterrebeek er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Sterrebeek nadat je droomdressing is afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar! open dressing eiland wit

Jouw dressing op maat in Sterrebeek

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets origineels maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sterrebeek. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? We laten die keuze volledig aan jou over. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak.

Tips voor een functionele dressing in Sterrebeek

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw dressing te benutten. open dressing schuin dak

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenkomen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Sterrebeek te realiseren.