Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing helemaal afgestemd op jouw woning in Steenkerke? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. We maken met passie dressings op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Steenkerke

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom wil DM-Line van elke kast iets unieks maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Steenkerke. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven noodzakelijk? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? Het is helemaal jouw keuze. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressingkast eiland wit

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Steenkerke er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experts klaar staan om je te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Steenkerke wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Handige adviezen voor een functionele dressing

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk om die reden aan de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing wordt benut. dressing eiland koppel

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Steenkerke, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Steenkerke te realiseren.