Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Sint-Truiden? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Sint-Truiden staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Sint-Truiden

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Truiden wordt benut.

dressing bruin

Een dressing op jouw maat in Sint-Truiden

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil om die reden van elke kast iets origineels maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Truiden. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in Sint-Truiden lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

dressing eiland koppel

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Truiden

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Sint-Truiden er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Truiden wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze website een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Sint-Truiden te realiseren.