Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die volledig past bij je woning in Sint-Niklaas? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Sint-Niklaas staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.
Hoe kan ik mijn dressing in Sint-Niklaas het beste indelen?

Een dressing is het liefst functioneel. Voorzie daarom genoeg ruimte, zowel voor alle kledingstukken als voor jezelf om rond te bewegen. Laat verder geen enkel plekje verloren gaan in de dressing. T-shirt hebben al genoeg aan een kast van 40 cm in plaats van 60. Op die manier blijft er plaats over voor andere kledij. Hulp nodig van professionals? Bij DM-Line staan we voor je klaar. Je vindt ons in een van onze showrooms.

dressingkast eiland wit

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Sint-Niklaas moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat jouw dressing volledig overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Dressings op maat in Sint-Niklaas

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets unieks te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Niklaas. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? We laten die keuze volledig aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

dressing eiland koppel

Samen werken we aan jouw droomdressing in Sint-Niklaas

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Sint-Niklaas er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Sint-Niklaas, als je droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Sint-Niklaas te realiseren.

Veelgestelde vragen over DM-Line dressings

Wat is het prijskaartje voor een dressing op maat in Sint-Niklaas?

Vanwege het maatwerk is elk project van DM-Line uniek, met een eigen specifiek karakter. Het prijskaartje van je DM-Line dressing in Sint-Niklaas hangt daarom af van verschillende factoren: het ontwerp, de afmetingen en de materiaalkeuze. Maak gerust een afspraak online of kom eens langs in één van onze DM-line showrooms.

Waar kan ik een dressing op maat kopen in Sint-Niklaas?

Voor een dressing op maat kan je terecht in 8 vestigingen van DM-Line, verspreid over België en Nederland. Kom gerust eens langs in één van onze showrooms.

Hoe wordt mijn dressing op maat gemonteerd in Sint-Niklaas?

De vakmannen van DM-Line ontwerpen en produceren je dressing. Daarna schieten onze plaatsers in actie. Het monteren van je dressing op maat in Sint-Niklaas nemen zij voor hun rekening. Met de grootste precisie zetten ze je kast in elkaar en laten achteraf je interieur piekfijn achter.

Is het mogelijk om een dressing voor mijn huis in Sint-Niklaas online te bestellen?

Helaas is het bestellen van een dressing online niet mogelijk. Door de vele mogelijkheden binnen dit project willen we je alle details meegeven. Daarom staan onze specialisten voor je klaar tijdens een persoonlijke afspraak. Met hun ervaring, creativiteit en bakken inspiratie adviseren ze je met veel plezier. Kom eens langs in één van onze showrooms!

Op welke manier wordt een dressing voor mijn woning in Sint-Niklaas ontworpen?

Vertel het ons! Breng een tas vol inspiratie, tekeningen en foto’s mee en ontwerp samen met de interieurspecialisten van DM-Line jouw dressing op maat. Achteraf werken we je ideeën uit in een 3D-tekening. Zo geven we je ontwerp vorm en ontdek je hoe je dressing eruit ziet. Heb je nog geen idee wat je precies wil? Maak dan gerust een afspraak met één van onze interieurspecialisten en kom eens langs in onze showroom.

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Denk om die reden aan de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Sint-Niklaas.