Droom je van een eigen, functionele dressing helemaal afgestemd op je woning in Sint-Niklaas? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw Sint-Niklase woning staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Sint-Niklaas

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw Sint-Niklase dressing. open dressing eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in Sint-Niklaas lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Sint-Niklaas er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Sint-Niklaas als jouw droomdressing klaar is. Dan is het aan jou: vullen maar! dressing eiland koppel

Een dressing op maat in Sint-Niklaas

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets uitzonderlijks maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Niklaas. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? Het is volledig jouw keuze. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Niklaas te realiseren.