Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die volledig past bij je woning in Sint-Martens-Lierde? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Sint-Martens-Lierde staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Sint-Martens-Lierde

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Martens-Lierde. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze helemaal aan jou over. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressingkast eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Martens-Lierde

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Sint-Martens-Lierde er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze experts klaar staan om je te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Martens-Lierde als jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Tips voor een functionele dressing in Sint-Martens-Lierde

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Sint-Martens-Lierde te gebruiken. dressingkast wit open deur

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Sint-Martens-Lierde, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze website een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Sint-Martens-Lierde te verwezenlijken.