Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing helemaal afgestemd op jouw woning in Sint-Martens-Leerne? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken met passie dressings op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Sint-Martens-Leerne

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing wordt benut. dressingkast eiland wit

Een dressing op maat in Sint-Martens-Leerne

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Martens-Leerne. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Martens-Leerne

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Sint-Martens-Leerne er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Martens-Leerne. De laatste stap is voor jou: vullen maar! open dressing schuin dak

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Sint-Martens-Leerne moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je geheel overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Sint-Martens-Leerne te verwezenlijken.