Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Sint-Maria-Latem? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Sint-Maria-Latem staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Sint-Maria-Latem

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk om die reden aan een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Maria-Latem wordt benut.

dressingkast eiland wit

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Sint-Maria-Latem er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Maria-Latem. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Sint-Maria-Latem, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

dressing eiland koppel

Dressings op maat in Sint-Maria-Latem

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets unieks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Maria-Latem. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? We laten die keuze volledig aan jou over. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Sint-Maria-Latem te realiseren.