Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Sint-Lievens-Esse? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in Sint-Lievens-Esse staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Lievens-Esse

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Sint-Lievens-Esse er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan ervan op aan dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Lievens-Esse. Daarna is het aan jou: vullen maar! open dressing eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in Sint-Lievens-Esse lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Tips voor een functionele dressing in Sint-Lievens-Esse

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Denk om die reden aan de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze experten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Sint-Lievens-Esse. open dressing schuin dak

Een dressing op jouw maat in Sint-Lievens-Esse

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets origineels te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Lievens-Esse. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? Die keuze laten we geheel aan jou over. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze site of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Lievens-Esse te verwezenlijken.