Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Sint-Lambrechts-Woluwe? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Sint-Lambrechts-Woluwe staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressings op maat in Sint-Lambrechts-Woluwe

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Lambrechts-Woluwe. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? We laten jou hierover beslissen. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak.

dressing bruin

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Lambrechts-Woluwe wordt benut.

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Lambrechts-Woluwe

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Sint-Lambrechts-Woluwe er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben: van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams zorgvuldig geplaatst bij je thuis in Sint-Lambrechts-Woluwe, als je droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

open dressing schuin dak

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Sint-Lambrechts-Woluwe moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze website een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Lambrechts-Woluwe te realiseren.