Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Sint-Lambrechts-Woluwe? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Sint-Lambrechts-Woluwe staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Sint-Lambrechts-Woluwe, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

dressingkast eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Lambrechts-Woluwe

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Sint-Lambrechts-Woluwe er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol ontwerpen zitten, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Lambrechts-Woluwe nadat je droomdressing is afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing op maat in Sint-Lambrechts-Woluwe

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets uitzonderlijks maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Lambrechts-Woluwe. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? De keuze is volledig aan jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

dressingkast wit open deur

Tips voor een functionele dressing in Sint-Lambrechts-Woluwe

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Denk daarom aan de volgende adviezen. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Sint-Lambrechts-Woluwe.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Lambrechts-Woluwe te realiseren.