Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Sint-Lambrechts-Woluwe? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Sint-Lambrechts-Woluwe staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Sint-Lambrechts-Woluwe

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets unieks te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Lambrechts-Woluwe. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? De beslissing ligt geheel bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing. dressingkast eiland wit

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Sint-Lambrechts-Woluwe moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Tips voor een functionele dressing in Sint-Lambrechts-Woluwe

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Sint-Lambrechts-Woluwe. dressing eiland koppel

Samen naar een droomdressing

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Sint-Lambrechts-Woluwe er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van suggesties hebben. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Lambrechts-Woluwe. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Sint-Lambrechts-Woluwe te verwezenlijken.