Droom je van een eigen, functionele dressing geheel afgestemd op je woning in Sint-Kwintens-Lennik? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Kwintens-Lennik

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Sint-Kwintens-Lennik er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Kwintens-Lennik. Daarna is het aan jou: vullen maar! dressing bruin

Een dressing op maat in Sint-Kwintens-Lennik

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets origineels maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Kwintens-Lennik. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Handige tips voor een functionele dressing

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom rekening met een paar van de volgende tips. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing wordt benut. open dressing schuin dak

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Sint-Kwintens-Lennik, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je geheel overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Sint-Kwintens-Lennik te verwezenlijken.