Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in Sint-Katherina-Lombeek? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Sint-Katherina-Lombeek staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Sint-Katherina-Lombeek

Een dressingkast in je huis in Sint-Katherina-Lombeek moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

dressing bruin

Dressings op maat in Sint-Katherina-Lombeek

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil om die reden van elke kast iets origineels maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Katherina-Lombeek. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? We laten jou hierover beslissen. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Sint-Katherina-Lombeek

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in Sint-Katherina-Lombeek er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten klaar staan om je te verbazen met hun designs, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Katherina-Lombeek als jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

dressing eiland koppel

Handige tips voor een functionele dressing

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende tips. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Sint-Katherina-Lombeek.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Katherina-Lombeek te verwezenlijken.