Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Sint-Katherina-Lombeek? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Sint-Katherina-Lombeek staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Sint-Katherina-Lombeek

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Sint-Katherina-Lombeek er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Je kan ervan op aan dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun designs, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Katherina-Lombeek als jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

open dressing eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Sint-Katherina-Lombeek

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Denk daarom aan de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Sint-Katherina-Lombeek.

Een dressing op maat in Sint-Katherina-Lombeek

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets unieks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Katherina-Lombeek. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt geheel bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak.

open dressing schuin dak

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Sint-Katherina-Lombeek, moet die mooi blijven én lang meegaan. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Sint-Katherina-Lombeek te verwezenlijken.