Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Sint-Katelijne-Waver? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw Sint-Katelijne-Waverse woning staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Sint-Katelijne-Waver

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom wil DM-Line van elke kast iets origineels maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Katelijne-Waver. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we volledig aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. dressingkast eiland wit

Samen naar een droomdressing

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Sint-Katelijne-Waver er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Katelijne-Waver. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in Sint-Katelijne-Waver

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Sint-Katelijne-Waver, moet die mooi blijven én lang meegaan. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing helemaal te laten overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing. dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Sint-Katelijne-Waver

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw Sint-Katelijne-Waverse dressing.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Sint-Katelijne-Waver te verwezenlijken.