Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die geheel past bij je woning in Sint-Joost-ten-Node? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Sint-Joost-ten-Node staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Sint-Joost-ten-Node

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets uitzonderlijks maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Joost-ten-Node. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we helemaal aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak.

open dressing eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Sint-Joost-ten-Node

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Joost-ten-Node te gebruiken.

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Joost-ten-Node

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Sint-Joost-ten-Node er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben: van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Sint-Joost-ten-Node, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. Dan is het aan jou: vullen maar!

dressingkast wit open deur

Dressing met kwaliteit in Sint-Joost-ten-Node

Een dressingkast in je huis in Sint-Joost-ten-Node moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Sint-Joost-ten-Node te realiseren.