Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Sint-Job-In-‘T-Goor? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Sint-Job-In-‘T-Goor

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Denk om die reden aan een paar van de volgende adviezen. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Job-In-‘T-Goor te gebruiken. dressingkast eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Sint-Job-In-‘T-Goor

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Sint-Job-In-‘T-Goor er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Job-In-‘T-Goor als jouw droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Sint-Job-In-‘T-Goor, moet die mooi blijven én lang meegaan. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat je dressing geheel overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing. dressing eiland koppel

Een dressing op jouw maat in Sint-Job-In-‘T-Goor

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom wil DM-Line van elke kast iets uitzonderlijks maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Job-In-‘T-Goor. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of hou je liever ruimte over voor kleerhangers? De keuze is volledig aan jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Sint-Job-In-‘T-Goor te realiseren.