Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Sint-Gillis? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in Sint-Gillis staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Dressings op maat in Sint-Gillis

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets origineels te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Gillis. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven noodzakelijk? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? De keuze ligt geheel bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in Sint-Gillis

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Gillis te gebruiken.

Samen naar een droomdressing

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Sint-Gillis er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experten boordevol designs zitten. Van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Gillis. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

open dressing schuin dak

Dressing met kwaliteit in Sint-Gillis

Een dressingkast in je huis in Sint-Gillis moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing geheel te laten overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Sint-Gillis te verwezenlijken.