Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Sint-Gillis-Waas? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Dressings maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw Sint-Gillis-Wase woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Sint-Gillis-Waas

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets origineels te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Gillis-Waas. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? De keuze ligt geheel bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressingkast eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Gillis-Waas

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Sint-Gillis-Waas er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol ontwerpen zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Gillis-Waas. Dan is het aan jou: vullen maar!

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Sint-Gillis-Waas, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenstemmen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit. dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Sint-Gillis-Waas

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw Sint-Gillis-Wase dressing wordt benut.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Sint-Gillis-Waas te realiseren.