Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in Sint-Genesius-Rode? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw Sint-Genesius-Roodse woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Sint-Genesius-Rode

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets origineels te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Genesius-Rode. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? De keuze ligt volledig bij jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak op onze website. dressing bruin

Dressing met kwaliteit in Sint-Genesius-Rode

Een dressingkast in je huis in Sint-Genesius-Rode moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Tips voor een functionele dressing in Sint-Genesius-Rode

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou daarom een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw Sint-Genesius-Roodse dressing. dressingkast wit open deur

Samen naar een droomdressing

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Sint-Genesius-Rode er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Genesius-Rode. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Sint-Genesius-Rode te verwezenlijken.